Header porumb Drago 2

Olimac
Disponibilitate in stoc
 
0.00 EUR + TVA
De peste șaizeci de ani, OLIMAC proiectează și construiește exclusiv echipamente pentru recoltarea porumbului. Această caracteristică, unică în...
  • Descriere
  • Documente
  • Contacteaza vanzatorul

De peste șaizeci de ani, OLIMAC proiectează și construiește exclusiv echipamente pentru recoltarea porumbului. Această caracteristică, unică în lume, a permis companiei să se concentreze pe cercetare și pe inovații tehnologice continue: rezultatul este seria de headere Drago, folosite în toate câmpurile de porumb din lume.

                                  

OLIMAC – headerul de porumb inteligent!

OLIMAC seria Drago este unicul header de cules porumb la care plăcile de cules se reglează în totalitate automat și independent una faţă de cealaltă!

Caracteristici:

- Reglare automată a plăcilor de recoltat, independent pe fiecare rând;

- fără intervenţia operatorului;

- mai multă productivitate;

- Cuţitele valțurilor mai lungi: fără pierderi de recoltă, mai multă rapiditate de recoltare;

- Recoltare perfectă a ştiuleţilor de porumb datorită construcţiei adânci a profilelor.

- Recoltă frumoasă şi curată, întreţinere şi manipulare uşoară şi rapidă datorită posibilităţii sale, patentate

-Vizibilitate completă şi manipulare uşoară pe drumuri

- Tocător încorporat

- Versiune pliabilă, dimensiuni reduse la 3-3.20 m

- Olimac calitate totală

Mulţumită sistemului patentat OLIMACyes, plăcile de recoltat DRAGO se reglează în mod automat şi simultan, în funcţie de grosimea tulpinii.

Mecanismul automat, permite plăcilor DRAGO să opereze pe fiecare rând în mod independent şi să se adapteze la orice tip de recoltă.

Valțurile sunt mult mai lungi decât ale altor headere de recoltat porumb similare. Acest sistem face separarea tulpinilor de ştiulete mult mai uşoară, evitând în totalitate pierderile şi crescând viteza de recoltare.

Lanţurile de recoltat, din oţel, cu cioc sunt prevăzute cu bolţuri din crom care garantează o viaţă foarte lungă iar cuţitele dispuse pe valțurile de recoltare sunt din oţel wolfram Karbid, iar ca noutate cuţitele sunt prinse în şuruburi, deci înlocuibile cu costuri minime şi care zădărnicesc înfăşurarea resturilor de plante.

Headerul este echipat cu un tocător de tulpini cu cuţite rotative, dispus central şi paralel pe suprafaţa de lucru al fiecărui rând, ceea ce face ca plantele să fie tocate foarte mărunt şi exact şi astfel câmpul este gata de arat. Astfel se realizaează printr-un singur proces de muncă şi îmbunăţirea solului.

Angrenaje conice: fiecare Agregat al şirului este asigurat printr-un diferenţial Walterscheid propriu (cuplaj de alunecare) care protejează suplimentar elementele de transmisie şi cutia centrală.

DRAGO poate fi pliabil şi poate fi uşor manipulat pe drumurile publice datorită dimensiunilor reduse şi completei vizibilităţi pe care o oferă.

Olimac este certificat ISO 9001, proiectează şi produce într-o absolută autonomie părţile componente ale DRAGO. Această particulara caracteristică, completată de-a lungul timpului cu o tehnologie mereu nouă, îi permite să realizeze o maşină de înaltă calitate care este unică în sfera largă a acestui sector.

 

https://www.youtube.com/watch?v=E8LPxbPkzpk

Marci comercializate