Cum cumpar?

Aveti cinci posibilitati de a cumpara:

 

1. Comanda online in webshop

Puteti comanda articolele dorite online. Webshopul nostru va sta la dispozitia in fiecare zi a saptamanii 24/24. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta comandarii online, procesul de comanda este foarte simpla, mai ales daca urmati instructiunile urmatoare:

Cautati articolele dorite in motorul de cautare sau categoriile in meniul din partea stanga a paginii.

Daca ati gasit piesa dorita, selectati de cate bucati aveti nevoie si adaugati produsul in cosul de cumparaturi apasand butonul rosu Adauga in cos .  Pentru a schimba cantitatea produselor ulterior mergeti in cosul de cumparaturi unde puteti schimba cantitatea dorita sau puteti sterge produse.

Daca ati terminat cumparaturile mergeti inapoi la cosul de cumparaturi unde completati datele necesare si apasati butonul rosu Trimite comanda . Va rugam sa verificati daca cosul de cumparaturi contine doar produsele dorite !

Dupa finalizarea comenzii un coleg va lua legatura cu dvs. in cel mai scurt timp posibil.

 

2. Comanda telefonica

Puteti comanda articolele dorite si telefonic. Va rugam sunati la numarul de telefon 0742821820 / 0748233525 / 0742042066 Stam la dispoziţia dvs. în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 - 17.00. 

 

3. Comanda prin email

Ne puteti trimite un email cu piesele dorite la adresa akheron@akheronserv.ro

 

4. Comanda prin fax

Ne puteti trimite comanda si prin fax  la numarul 0359-814-488. In cazul comenzii prin fax, va rugam sa ne sunati dupa ce ati trimis comanda ! In caz contrar comanda dvs. nu va fi luata in considerare! Multumim pentru intelegere !

 

5. Comanda la magazin

Ne puteti vizita la magazinul nostru, unde puteti discuta cu personalul si puteti cumpara piesele dorite sau comanda piesele pe care nu le avem in stoc. Va asteptam cu drag!

Marci comercializate