Termeni și condiții (22 iulie 2018)

Acceptarea termenelor si conditiilor

Vizitarea deci folosirea acestui site inclusand aici comandarea produselor implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi descrise in urmatoarele articole. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor Termenilor si Conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari in termenii si conditiile fara o notificare prealabila. Pentru a citii ultima versiune va rugam accesati pagina Termeni si Conditii cat mai frecvent.

 

Despre noi

www.akheronserv.ro este administrat de firma SC AKHERON SERV SRL cu sediul in Simian nr. 750, jud. Bihor ,inregistrata la Registrul Comertului din Oradea cu nr J05/267/2006 si avand cod unic de inregistrare ( CUI ) RO10410091.

Pe factura emisa dupa comenzi vor aparea aceste date la furnizor.

 

Obligatii pentru facturare

La comenzile facute sunt specificate modalitatile si termenele de plata cum si pretul final care va fi trecuta pe factura emisa catre client. Clientul are obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

In cazul peroanelor juridice trebuie sa furnizati urmatoarele date: Nume, CUI, Nr inregistrare ORC, adresa, cont bancar si datele delegatului

In cazul persoanelor fizice trebuie sa furnizati urmatoarele date: Nume, CNP, serie si numar buletin, adresa din buletin

In cazul in care clientul refuza sa furnizeze aceste date sau suspectam ca aceste informatii nu sunt reale, ne rezervam dreptul de a anula comanda facuta de acesta.

 

Confidentiabilitatea datelor personale

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Intregul continut al acestui site este proprietatea SC AKHERON SERV SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea oricarui element fara acordul in prealabil se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Garantie

Termenul de garantie intra in vigoare de la data emiterii facturii. Vanzatorul garanteaza ca in cazul defectiunii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau schimbat cu un alt produs identic.

Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de pastrare si intretinere.

 

Litigii

In cazul unor eventuale conflicte intre SC AKHERON SERV SRL ca si proprietar acestui site si clientii sai, prima oara se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila.

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat la instantele judecatoresti competente in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Forta majora

Forta majora este un eveniment imprevizibil, in afara controlului vanzatorului sau a clientului. Nici una dintre cele doua parti nu poate fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de acest fel.

 

Cu lansarea comenzii pe acest site, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de utilizare si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile care ii revin.

Daca aveti alte intrebari, nelamuriri, sugestii sau comentarii in legatura cu termenele si conditiile gasite pe acest site, va rugam sa ne contactati.

Marci comercializate