Returnare

Daca sunteti nemultumiti de produsele cumparate online pe acest site si vreti sa returnati articolele cumparate puteti sa aplicati pentru procedura de returnare a produselor in 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014.  Termenul de 14 zile calendaristice intra in vigoare din ziua in care clientul sau o alta persoana indicata de client intra in posesia produselor comandate. 

 

Dreptul de returnare a produselor se acorda numai persoanelor fizice care au facut comanda online pe acest site. Dreptul de returnare a produselor cumparate nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

 

Pentru a vă exercita dreptul de returnare a produselor comandate pe acest site solicitarile de renuntare la cumparare se vor trimite prin email, fax sau prin posta. Cumparatorul este rugat sa ne anunte de intentia lui si telefonic in caz contrar returnarea poate sa nu va fie luata in considerare! Multumim pentru intelegere !

 

Clientul are dreptul de a renunta la produsele comandate online în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Totodata conform aceleasi Ordonante nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre vanzator.

Vanzatorul poate amana rambursarea până la data in care primeste înapoi produsele vandute anterior. Rambursarea valorii articolelor returnate se face in 14 zile calendaristice folosind modalitatea de plată  folosita de cumparator pentru tranzacţia iniţială. In cazului în care cumparatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată care nu implica alte costuri sau comisioane in plus pentru el, vanzatorul poate apela la un alt mod de rambursare.

 

Nu se accepta returnarea produselor in urmatoaele cazuri:

 •  
 1. produse executate dupa specificatiile consumatorului
 2. produse personalizate in mod clar pentru cumparator
 3. acele produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid
 4. produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau igienice, care au fost desigilate de consumator
 5. produse care sunt inseparabil amestecate cu alte produse sau materiale
 6. produsele cu ambalajul deteriorat
 7. produsele fara etichetele si inscriptionarile specifice
 8. produsele care nu se afla in ambalajul original
 9. produsele lipsite de accesoriile si componentele originale care faceau parte la livrare
 10. piesele care prezinta urme de uzura, montaj sau lovire
 11. produsele neinsotite de copia facturii de achizitie
 12.  

Ca si vanzator ne rezervam dreptul sa solicitam daune cumparatorului, in conditiile legislatiei, atunci cand consideram ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie. Vanzatorul isi poate rezerva dreptul sa refuze retururile in cazul in care cumparatorul abuzeaza de politica privind returnarea produselor cumparate.

 

Pentru alte detalii sau neclaritati privind returnarea produselor ne puteti contacta pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe acest site.

Marci comercializate