Cultivator/prășitoare fără fertilizare ABK 116-standard/flex

Cultivator/prășitoare fără fertilizare
Disponibilitate in stoc
 
4,800.00 EUR + TVA
Cultivatorul Komaromi-Gep model ABK 116-standard(si flex) servește la întreținerea spațiilor dintre rânduri la plantele prășitoare ca poru...
  • Descriere
  • Specificatii
  • Documente
  • Contacteaza vanzatorul

Cultivatorul Komaromi-Gep model ABK 116-standard(si flex) servește la întreținerea spațiilor dintre rânduri la plantele prășitoare ca porumb, floarea soarelui, etc., la distrugerea pe cale mecanică a buruienilor.

Spațiul înalt de sub cadru permite și întreținerea culturilor relativ înalte. La 70 sau 75 distanța între rânduri, utilajul poate prelucra șase rânduri, la o trecere find nevoie de un singur mecanic pentru exploatare. Utilajul este construit pe un cadru solid, hidraulic rabatabil, secțiile de prașilă confecționate din oțel pătrat plin și sunt reglabile în unghi. Prășitoarea este concepută pentru a fi fiabilă, fiabilitate asigurată prin calitatea materialului și a procesului de fabricație.

Calitatea acestora este asigurată prin standardele germane aplicate de furnizorul Frank Hungaria Kft. Prășitoarea se poate comanda și cu echipament pentru îngrășăminte. Acest sistem este de o construcție consacrată, având două rezervoare a câte 500 kg. Tuburile prin care curg îngrășămintele subt amplasate deasupra rândurilor, astfel se evită înfundarea lor. Poziționarea rezervoarelor este joasă, astfel sunt ușor de încărcat și nu deranjează vizibilitatea mecanicului. Antrenarea se realizează printr-o roată cu gheare de oțel. Dozele administrare se pot regla în mai multe trepte, de la 70 la 300 kg la Ha și se pretează pentru orice îngrășământ granulat.

Transportul se face în poziția longitudinal tractată, roțile de rezem folosindu-se ca roți de transport.

 

    - ABK 006-standard - sape rigide; cadru fix, fără fertilizare, număr rânduri lucrate: 6.

    - ABK 006-flex - sapă flexibilă, cu sau fără apărătoare de plante; cadru fix, fără fertilizare, număr de rânduri lucrate: 6.

 

Tipurile corpurilor de prașilă:

- sapă tip labă de gâscă

- sape laterale

- sapă flexibilă

- sapă bilonatoare

- sape flexibile cu discuri apărătoare de plante

Certificat CE
Garanție 2 ani!!!yes

Cultivator/prășitoare fără fertilizare ABK 116-standard/flex

  ABK 116-standard/flex
Putere necesara(Cp)
Cantitate îngrășământ(Kg)
Masa proprie(kg)
Volum rezervor îngrășământ(l)

Cultivator/prășitoare fără fertilizare ABK 116-standard/flex

Marci comercializate