Livrarea produselor comandate către clienti se face prin curieri contractati. Putem in acest fel livra pe tot teritoriu tarii produsele comandate. 

 

Termenul de livrare pentru produsele care sunt pe stoc este de maxim 3 (trei) zile lucratoare, de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Termenul de livrare depinde de adresa de livrare și ora la care a fost primită comanda. Comenzile plasate în afara programului de lucru, vor fi prelucrate în prima zi lucrătoare dupa comanda. Termenul de livrare pentru produsele care nu sunt pe stoc varieaza, deci vor fi comunicate ulterior clientilor. Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate de catre noi, ne luam obligatia de a va anunța termenul estimat pentru livrărarea comenzii. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către client, comanda va fi anulată fara nici o obligatie din partea cumparatorului.

 

In cazul coletelelor trimise cu plata la destinatie ( ramburs ) nu este permisa deschiderea coletelor decât dupa semnarea de primire și achitării facturii si costului de transport daca este cazul.

 

Produsele pentru care plata se efectueaza prin ordin de plata se vor expedia numai dupa ce suma de plata a sosit pe contul mentionat pe factura sau trimiteti o dovada dupa plata efectuata.

 

În cazul în care coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea lor, va recomandăm să refuzati recepţia lor şi să semnalati acest incident imediat prin telefon la unul din numerele afisate la contacte. Sesizarile referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator în prezența curierului. Orice reclamatie ulterioară cu privire la aceste aspecte sunt  nule și nu pot fi luate în considerare. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata coletelor sau produselor trimise de catre noi, revine societatii de curierat conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului. Daunele vor fi recuperata de firma noastra de catre societatea de curierat.

 

Principalul colaborator este firma FAN Courier liderul serviciilor de curierat rapid din Romania. Puteti face un calcul al costului de transport accesand pagina lor aici.  Pentru multe localitati din tara nu trebuie sa platiti kilometrii exteriori plata transportului va fi in asa fel mai ieftina. Pentru a vedea localitatile fara kilometrii exteriori taxati accesati pagina lor aici.  Un alt mod de a reduce costurile de transport esta ca sa ridicati coletele cu produsele comandate de la sediile lor din tara. Puteti cauta cel mai apropiat centru FAN accesand pagina lor aici.

Marci comercializate