Header floarea soarelui Drago Gold

Olimac
Disponibilitate in stoc
 
0.00 EUR + TVA
HEADER EXCLUSIV PENTRU FLOAREA-SOARELUI ȘI SORG, CU TEHNOLOGIE SUPER PERFORMANTĂ, PENTRU RECOLTARE FĂRĂ PIERDERI Drago Gold are multe car...
  • Descriere
  • Documente
  • Contacteaza vanzatorul

HEADER EXCLUSIV PENTRU FLOAREA-SOARELUI ȘI SORG,

CU TEHNOLOGIE

SUPER PERFORMANTĂ, PENTRU RECOLTARE FĂRĂ PIERDERI

Drago Gold are multe caracteristici exclusive care permit obținerea unei recolte fără pierderi și o viteză de lucru mai mare, chiar și în condiții extreme.

Datorită performanțelor superioare ale Drago Gold, veți atinge noi obiective de randament, de calitate a recoltării, crescând profitul.

Drago Gold este fabricat în versiunile pentru 6, 8, 12, 16 rânduri și se aplică pe orice tip și marcă de combină.

Lanțurile culegătoare sunt dotate cu dinți de cauciuc speciali care blochează delicat tija plantei și o transportă către spirala transportoare, împiedicând pierderile de produs.

Două discuri contrapuse din oțel călit taie planta de floarea-soarelui fără a o scutura: rezultatul este o viteză de tăiere ridicată, fără vibrații, evitând astfel pierderea semințelor.

Drago Gold este dotat cu o spirală hiperdimensionată (Ø 500 mm, cea mai mare din sector) care permite o mai mare viteză de avansare, eliminând obstrucțiile și pierderile de produs. Datorită acestor caracteristici exclusive, puteți utiliza combina dumneavoastră cu performanțe maxime chiar și pentru recoltarea produsului uscat. O altă caracteristică importantă este ambreiajul care asigură funcționarea în siguranțăă a spiralei.

Corpurile tip cuvă adună produsul care cade, contribuind la evitarea pierderilor.

Drago Gold este o mașină unică de recoltat floarea-soarelui, dotată cu dublu ambreiaj pentru fiecare grup de rânduri: aceste protecții permit prevenirea suprasarcinilor pe lanțurile cu dinți din cauciuc și pe discurile contrapuse pentru tăierea plantei, pentru conservarea fiecărui element pe rând.

Cu orice marcă și tip de combină, Drago Gold își menține întotdeauna poziția de lucru la 12°, cea mai performantă pentru culegerea totală fără pierderi. Accesoriile ajustabile ale dispozitivelor Drago Gold permit menținerea acestei poziții de lucru optime, indiferent de înălțimea roților combinei.


Drago Gold este dotat cu o transmisie super performantă cu baie de ulei, care nu necesită reaplicarea lubrifiantului. Întreținere zero!!!

Protecție totală împotriva impurităților și a corpurilor străine.

Drago Gold este dotat, în producția de serie, cu un grilaj de protecție împotriva căderii, amplasat în partea din spate.

Drago Gold este dotat, la cerere, cu un dispozitiv hidraulic de tocare cu joasă absorbție, care poate fi instalat și după achiziționare, în orice moment: tocătorul de coceni lucrează rămânând în aceeași poziție, în timp ce corpul mașinii poate fi coborât sau ridicat după necesarul de lucru, în funcție de necesităățțile de recoltare ale operatorului.

                                                                       

                                                                                     

                                                      

 

https://www.youtube.com/watch?v=tGKFGMwjf0w&feature=youtu.be

Header floarea soarelui Drago Gold

Marci comercializate